„Abordarea Pluridisciplinară a Pacientului în Chirurgia Pediatrică”

În această dimineață, vineri, 15 noiembrie, de la ora 9.00, s-au deschis din nou lucrările ediției a X-a a Congresului Național de Chirurgie Pediatrică, găzduit în Bacău, în perioada 13-16 noiembrie 2019. Dacă până acum toate sesiunile de comunicări, mesele rotunde, discuțiile, demonstrațiile și prezentările de caz au fost organizate în special pentru medicii chirurgi și ortopezi pediatri, prezenți în aceste zile în număr mare în orașul nostru, astăzi, un curs cu tema „Abordarea pluridisciplinară a pacientului în chirurgia pediatrică” este destinat asistenților medicali.

Sunt prezenți la această întâlnire, de la Centrul de Afaceri, locul unde se desfășoară întregul Congres, cadre medicale medii din toate spitalele județului Bacău (Spitalul Județean Bacău și unitățile medicale din Buhuși, Onești, Moinești, Comănești), care au secție de chirurgie pediatrică, de la Serviciul de Ambulanță Județean Bacău, dar și din alte 8 județe din țară.

Citiți articolul complet pe site-ul Deșteptarea:

https://www.desteptarea.ro/abordarea-pluridisciplinara-a-pacientului-in-chirurgia-pediatrica-sesiune-pentru-asistentii-medicali