Bloc operator

Blocul operator pediatrie situat în clădirea Spitalului de Pediatrie la etajul 1 este format din 3 săli de operație și anexele aferente (sterilizare, salon preanestezic, etc).

Sala de operații chirurgie generală pediatrică

Este dotată cu aparat de anestezie, aparatură de monitorizare anestezică, masă de operații, lampa de operații LED,  turn de laparoscopie Karl Storz complet dotat cu camera video full HD, aparat de sigilare vasculară vase mari Harmonic, electrocauter, instrumentar complet pentru laparoscopie (de 5 mm – 2 truse, de 3 mm – 1 trusa), instrumentar pentru chirurgia deschisă,lupe chirurgicale Heinz,  aparat de ecografie cu sonde liniare și curbe etc.

Sala de operație pentru ortopedie pediatrică

Este dotată cu aparat de anestezie, aparatură de monitorizare anestezică, masă de operații, lampa de operații, aparat roentgen mobil cu braț C General Electric Bravio pentru efectuare radiologie intervențională în ortopedia minim invazivă, truse complete de osteosinteză percutana (intrumentar tije titan, șuruburi canulate etc.), electrocauter, instrumentar complet pentru chirurgie deschisă etc.

Sala de operații microchirurgie, ORL, Oftalmologie

Este dotată cu aparat de anestezie, aparatură de monitorizare anestezică, masă de operații, lampa de operații, microscop chirurgical, instrumentar.