Sponsorizari

Cuvant de multumire

Din punctul de vedere al celor care acorda ingrijiri medicale, actul medical este un proces extrem de complex si necesita, pe langa o calificare profesionala serioasa si profunda, o implicare  emotionala care, de multe ori, mai ales in cazul copiilor, poate fi extrem de dificila de acceptat.

In ultimii ani am reusit, alaturi de oameni din Comunitatea Bacauana care au simtit nevoia de a fi alaturi de noi, sa crestem foarte mult calitatea serviciilor medicale pe care le acordam copiilor. Asfel va putem prezenta cateva proiecte ale Sectiei realizate prin donatii:

Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi și au înțeles că investiția lor înseamnă extrem de mult atât pentru copii bolnavi, cât și pentru personalul medical care s-a simțit susținut în tot acest efort de creștere continuă. Sperăm să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor și a speranțelor investite în noi și să reușim să fim unul dintre cele mai bune servicii de acest profil din țară.

Echipa medicala

Cum ne puteți ajuta?

Vom încerca să facem cunoscute proiectele noastre astfel încât să puteți, dacă rezonați cu ele, să luați parte alături de noi la realizarea lor.  De asemenea orice idee pe care o aveți pentru creșterea calității serviciilor medicale, a confortului micilor pacienți bolnavi, a profesionalismului personalului medical, vă rugăm să ne-o comunicați pentru a o pune împreuna în practică.

Așteptăm propunerile dvs pe contact@pediatrica.ro sau la telefon 0234 534 000, interior 1410.