Misiune

Patologia pediatrica chirurgicala este extrem de variata si complexa. Exista o gama foarte larga de afectiuni chirurgicale, de la malformatiile congenitale digestive, pulmonare, osteo-articulare pana la traumatologia pediatrica, ORL, urologie pediatrica, chirurgie plastica pediatrica etc., care necesita rezolvare chirurgicala.

Realizarea unui act medical chirurgical de o asemenea complexitate necesita, pe de o parte, un personal medical (medici, asistente, personal auxiliar) foarte bine instruit, cu competente profesionale avansate, permanent imbunatatite si, pe de alta parte, existenta unor structuri medicale dedicate (Sectie de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, compartiment ATI Pediatrie, Bloc Operator Pediatrie) foarte bine dotate si organizate. Misiunea noastra este de a crea, mentine si imbunatati permanent acest cadru (format din personalul medical, dotari si aparatura medicala, conditii hoteliere) pentru a permite astfel obtinerea unor rezultate medicale chirurgicale de top si confort pentru micutii nostri pacienti, care uneori, din pacate, sunt bolnavi.

  Viziune

Credem ca, pentru a obtine o ingrijire medicala deosebita pentru copii cu afectiuni chirurgicale, trebuie avem un personal medical foarte bine instruit, dedicat complet activitatii de ingrijire, care sa aiba acces la resurse tehnico-medicale avansate.

Dorinta si viziunea noastra este ca prin investitii continui, pe termen lung, in componenta umana si materiala a serviciului nostru, sa devenim una dintre cele mai bune Sectii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica din tara si nu numai. Avem deja o experienta profesionala deosebita in domeniul chirurgiei minim invazive (laparoscopice) cat si in cel al ortopediei minim invazive si acest lucru credem ca ne permite sa fim varful de lance a unei chirurgii moderne, europeene, de secol XXI, intr-o Romanie nu chiar atat de avansata in acest domeniu.

  Valori

Valorile in care credem – competenta  si pregatirea profesionala continua, dorinta intelegerii profunde a nevoilor copiilor, dedicarea completa in aceasta meserie atat de frumoasa si incitanta, nevoia unor ingrijiri chirurgicale de calitate – se intalnesc in mod sigur cu nevoile pe care le are si le solicita Comunitatea din partea noastra. Exista in Bacau un numar foarte mare de oameni de buna calitate, atat din mediul public, institutional cat si din mediul privat  care isi doresc din tot sufletul, asa cum ne dorim si noi, servicii medicale de cea mai buna calitate pentru copii nostri.

Suntem siguri ca impreuna, daca impartasim aceste valori, sunt perfect capabili sa luptam pentru a obtine, mentine si imbunatati permanent aceste servicii pentru cei care reprezinta de fapt viitorul acestei tari, copii nostri.