Inscriere congres

Utilizați formularul de mai jos pentru a vă  înregistra, specificând separat și însoțitorii.

Este important pentru noi să avem un formular corect și complet. Așadar, vă rugăm să acordați o atenție deosebită introducerii adresei de e-mail. Vom folosi această adresă pentru a confirma rezervarea dvs., iar informațiile organizaționale suplimentare vor fi trimise și în acest fel.

Termen limită înscriere participant: 15 octombrie 2019









Cei care doresc să achite cotizația de membru a Societății Române de Chirurgie Pediatrică o pot face în contul de mai jos. Menționăm că taxa anuală pentru societate în acest moment este de 250 lei pe an, iar cei care doresc înscrierea la Congres cu preț redus trebuie să achite taxa pe anul 2019.  După confirmarea calității de membru SRCP, vă rugăm să reveniți și să va înscrieți la Congres.

  • IBAN: RO55BTRL01401205R88496XX
  • Banca Transilvania, Sucursala Constanța
  • Beneficiar: Societatea Română de Chirurgie Pediatrică
  • CIF: 24186017

Dorim să precizăm faptul că avem un total de 20 locuri disponibile la cursul pre-congres abordul laparoscopic al patologiei canalului inghinal. Rezervarea este confirmată doar după efectuarea plății.

Oferim asistență cu opțiuni/ recomandări de cazare (prin email, telefon), dar cazarea și micul dejun nu sunt incluse în costul participării la Congres