Înscriere congres

Utilizați formularul de mai jos pentru a vă  înregistra la cea de-a X-a ediție a Congresului Național de Chirurgie Pediatrică, specificând separat și însoțitorii.

Este important pentru noi să avem un formular corect și complet. Așadar, vă rugăm să acordați o atenție deosebită introducerii adresei de e-mail. Vom folosi această adresă pentru a confirma rezervarea dvs., iar informațiile organizaționale suplimentare vor fi trimise și în acest fel.

Dorim să precizăm faptul că avem un total de 20 locuri disponibile la cursul pre-congres abordul laparoscopic al patologiei canalului inghinal. Rezervarea este confirmată doar după efectuarea plății. În acest moment, avem 20 de înscrieri pentru acest curs. Dacă veți bifa opțiunea în formularul de mai jos, veți fi adăugat pe o lista de așteptare și notificat în cazul în care un coleg nu mai poate participa.

  Cei care doresc să achite cotizația de membru a Societății Române de Chirurgie Pediatrică o pot face în contul de mai jos. Menționăm că taxa anuală pentru societate în acest moment este de 250 lei pe an, iar cei care doresc înscrierea la Congres cu preț redus trebuie să achite taxa pe anul 2019.

  • IBAN: RO55BTRL01401205R88496XX
  • Banca Transilvania, Sucursala Constanța
  • Beneficiar: Societatea Română de Chirurgie Pediatrică
  • CIF: 24186017

  După confirmarea calității de membru SRCP, vă rugăm să reveniți și să va înscrieți la Congres. Achitarea costurilor pentru participarea la Congres se va face într -un cont separat, în funcție de opțiunile selectate mai sus. Veți primi detalii pe email în acest sens.

  Oferim asistență cu opțiuni/ recomandări de cazare (prin email, telefon), dar cazarea și micul dejun nu sunt incluse în costul participării la Congres